Sunday, September 23, 2012

"GiveAway Blogger Bertuah by JiwarOsak Dot Com"



Assalammualaikum!

minta2lah menang Ya Allah.Amin amin amin :)

Saya nak domain .com percuma kerana _______ kerana apa?wei shenme? (kenapa dalam mandarin,eheh~)
Yinwei (kerana) kerana i want to be able to have my own identity sebab tak pernah nak ada domain sendiri.tsk tsk.loser betul walaupun dh lama blogging.So akan rasa sangat happy dan amat appreciate if berpeluang menang (cewah,ayat!) sekali gus dapat
domain percuma.will be super duper happy!hee~
dan sebab setelah lama nak join2 contest,ni mula rajin balik nak join.
so excitednya nak tunggu the result and hopefully ada rezeki:)

Sponsor2 giveAway yang hebak2 berlaka ni:
(check them out,peeps)!~
ABG FEROZ! 
Mia liana 
blogfyna 
myravea 
nina Syakira 
kreatiflah.beb 
shida Radzuan 
cikpjaz 
dkna Abza 
Beatrice Kong 
Bibie Mumui 
eesya Lavigne 
Encik CeritaKini Page
  ceritakini
Fatin Diana
Diana Store
lela lenlord
Yan Saflina
Luna Lee
Mazri Khairil Mazri
fairull shops
mahamahu
EjulzSophieParisMalaysia
kampung kameq
Diera Tekikushika
Mohamad Nasir
Beckhrooy Skipper
Si pipi Merah 
NurAin Azman 
Leen Najib 
muazfaris 
dunia shida page 


manusia bertuah yang di TAGS ialah:

yuyu stroberi
Cik Nabila Bella
princess yanti
miss-typewriter
Kak Adel


Click SINI untuk JOIN dan MENANG!

*SemoGA ada REZEKI*

6 Komen di SINI, satu pon jadilah!hikhik:

.yuyue stroberi. said...

hii si cantik...
thanks tag...nak join..
but seriously sangat noob laaaah...
apepun good luck! :)
bashaaaaa!

Miss TypeWriter said...

hey , thanks tag :) good luck

Feroz Othman said...

gulink2 singgah skodeng peserta Giveaway JiwarOsak dOt cOm :P

Emas Putih said...

Hai sy dari segmen sama. :)
http://www.kisahemasputih.com/2012/10/giveaway-blogger-bertuah-by-jiwarosak.html

Mia Liana said...

mia datang sini tengok entri GA Jiwarosak... nak buat spotcheck..

Nur Razlinda said...

salam, saya datang terjah entry blog rakan seGA by jiwarOsak.com.

dan saya dah follow.

gud luck friend ! :)

jom ke entry buruk saya http://lindafuad.blogspot.com/2012/09/giveaway-blogger-bertuah-by-jiwarosak.html

 
Designed by ♥ WWW.MYRAVEA.COM ♥