Saturday, December 31, 2011

Trust.


I can pretend or FAKE.
say that Im ok,but its hard to lie when Im not.
I am so far different from who I am back then.
People2,why do I have to be so naive back then.
Im done believing.
Realize that you are the one gonna pay the consequence.

so what to do what to do?
2012 is coming?
But is just a change of number.
Apa lah nak keycah sangat kan?
So maybe just wait..
there is a light I guess behind this long tunnel.
u can only trust yourself.

baby marry me!

NICKHUN BUCK HORVEJKUL
will you marry me?
(hewhewhewhew)
So there is this super aigoo,comelnya guy ni.
people called him as the Thai prince.hew hew hew.
He is actually was born in somewhere in CALIFORNIA.
so mmg banyak merantau lah hubby sy ni.
sedap je mata memandang tengok dia nie..
Dia taklah sesepet mana kan?
(ada aku kisah?)
its like tunggu matahari jatuh ke riba (giila lah yu terbakar baru padan muka!)
sio what?if we dont dreams we never knw rite?
so people pliss shut up.
this is my man,hands off plisss.
(hewhewhew)
sorry teukie,awk masih dalam list saya ok.

he loves red!


kadang-kadang

we can do it!

Sebenarnya..(ceh mcm nak nyanyi lagu yg sebenarnya pulak?)
KADANG2 
aku saja je cakap aku tak pandai masak.
sape kata?bhahahah.usaha tanda kejayaan kan?
Cuma takdelah sesedap chef mana.dan
aku masak benda alah yg aku suka je.
KADANG2
aku pakai headphone atau earphone.
saja je,taknak dengar org mengumpat.(eh kau!)
atau saja je nak dengar lagu.aku ni kaki music,paham2 lah.
dan ada je masa aku pakai tapi bukan aku buka lagu pon.
saja je,so sape2 yg suka ngumpat tu bolehlah aku
dengar!hah,tertangkap!
KADANG2.
aku tido.sebab aku malas nak fikir pasal orang2 yg fake.
(jht gila eh)sbb aku ngantuk dan mungkin sbb aku 
am a dreamer!
KADANG2
aku diam,so shut up sume.sbb time ni aku mmg
nak berseorangan.aku taknak sesape memekak,paham?
sbb bila aku cakap,org ckp aku banyak cakap.
so when im silent,boleh tak diam!
KADANG2
aku ckp aku tak boleh buat itu ini.
saja je,bukan tak boleh weyh.malas je.
atau pun nak uji kesabaran korang dgn aku.
yg sabar tu yg aku sayang lebih!
KADANG2
aku cakap aku tak pandai bawak kete.
bhahah,mmg pon.tapi berkat usaha aku.
terror gak aku bawak kete now!
wallopon hanya berdekatan rumah sbb tak 
dapat green light lg!
sbb maybe muka aku muka gelabah dan tak boleh dipercayai?
bhahah,lesen dh pegang lama weyh,tp mcm baru smlm je aku dpt
lesen.
KADANG2
aku terlalu percaya sangat kat orang.
kene ingat manusia ni,rambut skrg pon dah lain warna fashion bagai,
lg pulak hati kan?
so serious,kwn baik pon kadang2 tak blh dipercayai.
bkn nak kata apa,ada je kwn baik tp
pastu apa jadik?we nvr knw the future.
dan musuh?hmm..bila Tuhan nk tunjuk,Musuh 
tulah yg jadik syg awk nanti.hoho.
So jgn syg2 sangat2.
dan nak benci pon agak2lah.
KADANG2
kita buat silap,tapi...tapi kita malu nk mulakan kemaaFAN TU?
Nak tunggu bila?ego sangat?
so sorry sorry.
we are human after all.
KADANG2
aku nampak je sombong,tapi aku peliks
aku tegur orang pon aku jugak yg sombong.
so mmg taklah,aku nk dengar opinion2
mengarut ni.
tapi org ckp kalo aku tak ckp,aku garang.
so maybe sbb tu kot?
KADANG2
aku rasa org label aku mcm fanatik korea.
bhahahha,aku minat bollywood jugak?
thailand pun aku sapu apa?
eh bkn stkt tu,filipina and sometimes tamil okok!!
so i've learnt kalo dengar ckp org je.
we will never end doing what we want to do.
so jgn lyn.hihihihi.
sekian.

Friday, December 30, 2011

A traitor among us.

Honestly Im quite a BIMBO.Because  sometimes even when people do
Bad things infront of me,I am trying my best to keep on believing.But not always,
Time change people kan?
I wish I can trust people.
So I have to face the truth,dlm hidup ni bukan semua orang hati baik2,
tapi bukanlah nak menghukum,mereka semua blh berubah kan?
tapi nak tunggu tu punyalah skt hati.(komplen)
Bukan semua org suka kita,kene ingat tu!
So I guess there are some traitor between us.
Terima kasihlah kan.
kadang2 wish jugak tak jumpa orang2 yg talam ni ataupon
fake,fake!
ataupon yg mulut celupar nikan,yg ingat dia bagus sangat tu.
But then,daripada menyibukkan diri melayan feelings nak dush2 manusia
yg macam ni,baik ubah diri sendiri.
Yess,semua orang ada cacat cela kan?
jgn ingat yg di atas tu selamanya di atas.
yang di bawah bukan tak boleh bangkit?
kadang2 dalam dunia yg penuh dgn org fake ni,
I hope I dont need to fake myself either.
Kan bagus kalau kita blh sukakan semua org?
kan bagus kalau dpt gantung awk tu kat jambatan tasik tun fatimah tu.
hey if tak puas hati,habaq depan lah,tak mainlah ckp blkg.
so disebabkan im beyond perfect,sorrylah ye awk2 semua if i did things.
sengaja atau tak sengaja.
aishhh,okok itu saja.


Saturday, December 24, 2011

a GOOD driver.

Hey peeps,I have a FUNNY confession.But I guesss it may FREAK some of
You.I am a LEGAL driver,but mmg PENAKUT tahap tak boleh blah nak drive.
so selama ni mmg letak lesen dalam purse or etc.Bhahha
kadang2 aku bawak jugak.But maybe aku takut kalau aku
langgar orangkan.NYAWA Tu,bkn ada second chance.
Aku sanggup jalan kaki,naik roller blade,skate boarding,
or scooter or even basikal.Motor?bhahah,lagi gila.kang silap hari bulan masuk
longkang!
Kadang2 dengar kwn2 ckp apa dah ada lesen taknak bawak.
atau mcm tak percaya kn aku lesen.Aku pon tak percaya aku ada lesen.
JPJ tu bg pon knp dah kn?Some said that I rasuah JPJ tu.
Bhahhah,PANDAI betul.Wuu,,aku lagilah nak nangis sbb tak lepas2.
Dah give up dh masa tu,tulah dulu kau duk perli akak ko takut bawak kereta.
Skrg she is an expert,Im the bhahahha!
So sekarang ni cuti sem.so aku bawak kereta lah jugak.
walopon penakot.sbb ADIK aku tengah ambil lesen,so sangatlah PFTTT kan ,
kalo aku tak mampu nk bawak kereta lagi.
Tapi bagus jugak,when finally I can drive a car,I will definitely drive to  where ever I wanna go.
As I love freedom,and I love to go to somewhere when I can find peace,coz
sometimes the crowds makes me HEADACHE.
And Im thinking of not using fb,tweeter maybe.
I am more to skype and blogging.
tapi tengah fikir2kan.
silap hari bulan,hp pon aku taknak guna.
Yess for sure I dont really like to be the one that starting it first.
So skrg ni lebih suka sorang2.
Serabut ramai2.
back stabber ramai.bosan.
ok emo,currently im in love with muhammad nickhun horvejkul.amin.

ok2,its nickhun horvejkul!


Monday, December 19, 2011

Find YOU,YOU find me.

Assalammualaikum.
.
.
.
.
.

One of the hardest things in life is having words in your heart that you can't utter.

"Eleven Hints for Life"

1. It hurts to love someone and not be loved in return.
But what is more painful is to love someone and never
find the courage to let that person know how you feel.

2. A sad thing in life is when you meet someone who
means a lot to you, only to find out in the end that it was
never meant to be and you just have to let go.

3. The best kind of friend is the kind you can sit on a
porch swing with, never say a word, and then walk away
feeling like it was the best conversation you've ever had.

4. It's true that we don't know what we've got until we lose
it, but it's also true that we don't know what we've been
missing until it arrives.

5. It takes only a minute to get a crush on someone, an
hour to like someone, and a day to love someone-but it
takes a lifetime to forget someone.

6. Don't go for looks, they can deceive. Don't go for wealth,
even that fades away. Go for someone who makes you
smile because it takes only a smile to make a dark day
seem bright.

7. Dream what you want to dream, go where you want to go,
be what you want to be. Because you have only one life and
one chance to do all the things you want to do.

8. Always put yourself in the other's shoes. If you feel that it
hurts you, it probably hurts the person too.

9. A careless word may kindle strife. A cruel word may wreck
a life. A timely word may level stress. But a loving word may
heal and bless.

10. The happiest of people don't necessarily have the best
of everything they just make the most of everything that comes
along their way.

11. Love begins with a smile, grows with a kiss, ends with
a tear. When you were born, you were crying and everyone
around you was smiling. Live your life so that when you die,
you're the one smiling and everyone around you is crying.

p/s:question mark.

Sunday, December 11, 2011

What I want.

Everyone must have the list of things they want rite?
Me too.Me too.Me too.
I want blackberry compared to I-phone,because in terms of safety or security bb is
one of the best.Actually kalau aku tak menghabeskan duet gi concert dh lama merasa
(eh duit kau ke?bkn sponsor?)
I love to travel,tak kisah mana2.kalo sorang pon takpe.but..perempuankan.
so bahay.so itulah,kene bawak teman2.adeihh.
sy nak kawan2 sy ingat kat saya.
kalo boleh,callah saya.
datanglah rumah sy.
sy tahu rumah sy jauh,tp mereka jugak,tp sy sanggup je.
takpun callah,sy tak gemar msg2 ni.
(ditujukan kpd kwn2 baik aku!)
I want to be active,skrg ni passive dan mood malas weyh.tak tipu!
I want to be me,but I dont know who am I anymore.
Sorry.
Ok itu je.


Wednesday, December 7, 2011

"Single" is not always mean "Available"

"Single" is not always mean "Available"

:: I wish I was eight again, all he had to do was tag me && I was it.
Reserve for the only one and only.
SIAPA?
 What if someone you never met, someone you never saw, someone you never knew, was the only someone for you?

Monday, December 5, 2011

awak.


I've been thinking like,your other half will complete you rite?LIKE how to even notice or figure if his the one right?In this story...I think mesti AWESOME gila kan my other half tu?(ah banyak lah ko!)
There is this PERSON,sangat baik dgn saya.Though I just nak buat2 blind.But deep down in my heart,terima kasih AWAK.SORRY sy selalu TANTRUMS dgn awak.Wish to just prove,no matter what happen,we should cherish ours RELATION.You know me so MUCH!

Sunday, December 4, 2011

You are so kiut.


Hidup ni cm roller-coaster.Sometimes we up,sometimes we are down.
Sometimes we cry sometimes we laugh.So semalam setelah after lbh kurang hampir 2 tahun.
Akhirnya,aku keluar dgn my buddy,RIZ!(haruslah singkatkan nama!!)
Kenal dah lama,first impression mmg hampeh(kalo tak silap).Mcm anjing dgn kucing.
Dulu aku study kat poli mersing nun ceruk di selatan.His the same,but then he transfer lah
kat LENDU ni hah.Fate twisted,and here I am.in LENDU.Cool kan?
So after berkali2 aku mengelak utk keluaq,semalam jeng.jeng jeng.
Akhirnya we finally spent real time together~!~
Actually semua pon tak dirancang.Aku mmg malas nk keluar maybe.
I was actually suppose to be stuck in my room.Or perhaps berkaroeke dgn girlfriends.
To be honest aku pon tak tahu lah knplah aku sangat sombong dan bongkak utk keluaq dgn
kwn aku yg sorang ni.Berkali2 dia ajak,aku tolak.Aku busy!?(ahh ko,betul ke?)
So utk tidak let dia down lagi,so aku haruslah kata ya.Tapi tak tahu lah pulak
secepat semalam(Cpt ko ckp,hampir 2 thn ok!).Sbb dia balik rumah dia kan.Maklumlah,org melaka je pon.Tapi
terharu siot,aku gurau2 je suruh dia ambil aku.Dia sanggup pulak amek aku.
(seriuz gua terharu lah!)
Mula2nya ingat nak coconut shake di klebang.Tapi ada teknikal prob,kekek.
Maka aku rasa aku mcm pusing satu melaka.Akhirnya tetiba je aku
cakap, "nak tengok wayang,OMBAK RINDU.ah aku tak kira!"(lbh krg lah)
Dan dia coolnya agree with me.Seriously,aku ingat manalah dia nak tengok citer camtu dgn aku kan?
lelaki pulak tu,kawan pulak tu!So nak ke dia layan tengok citer mcm tu dgn aku?
So maka aku pon DRAG dia ke DP.Itu pon dia tanya aku lg,nak gi wayang yg mana?
So setelah membeli apa yg patut,kami dapat tiket!Tapi it was so depan.Tapi aku kan degil,tak kira nak tengok jugak.Dahle kene mendongak.Before doing that,dia teman aku melantak.Maklum,aku tak makan lg.
Bla bla bla.
Kami pun masuk dlm tempat wayang tu,so aku pon memaksa dia lg.
Aku suruh dia beli popcorn and air,but he come back with only popcorn.
Setelah dush dush,ombak rindu pun bermula.
Siot betul,citer tu agak 18 sg lah.Seriously like wat the heaven kan?Aku rasa nak
sorok muka aku masa tu.Instead of crying actually aku asyik ketawa.
Aku teaselah dia "Weyh ko nak tisu tak"(provok him as if he was crying)
Dan dia pulak selmaba badak ckp "eh,tudung ko dah basah tu!"Hahahah.
Dahalah wayang tu buat hal,ada ke stuck sikit.Cetak rompak ke?wayang pon cetak rompak ke?
After ombak rindu end.Dia sangat happy sbb story tu happy ending.
Tapi aku tak puas hati sbb aku nak feeling2 tak leh.Yelah citer cm ni aku tak sangka
pulak aku akn tengok dgn kawan aku yg sorang ni.So mmg sangat funny.
But still rasa grateful kot,sbb now barulah aku kenal siapa dia.
So masa dia hantar aku balik uitm tu,fyi aku ni mmg suka menyanyi.Tapi
dpn laki cm kwn2 tu segan sikitlah weyh.Tapi boleh plak aku menyanyi dan memekak dlm
kereta dia.Hahahah,berduet sekejap.
So actually I was really not in a good shape that past week.
Dahlah ada salah faham kebenda alah sume tu.
But seriously malas nak ambil port,I try to solve tapi kalo dh asyik nak mengelak
nak buat apa kan?(eh ko buruk sangka!)
Biarlah.I wish you nothing but happiness.So terima kasihlah,
Riz ko teman aku tengok Ombak Rindu.Sob sob sob.


p/s:Erghh,aku terjumpa dia lagi smlm?
the twist of fate really is unpredictable.



Thursday, December 1, 2011

I'm forced to face the truth.

 Still you're magnificent
I'm a boomerang, doesn't matter how you throw me
I turn around and I'm back in the game
Even better than the old me
But I'm not even close without you

If you ask me how I'm doing
I would say I'm doing just fine
I would lie and say that you're not on my mind
But I go out and I sit down at a table set for two
And finally I'm forced to face the truth,
No matter what I say I'm not over you 

And if I had the chance to renew
You know there isn't a thing I wouldn't do

I could get back on the right track
But only if you'd be convinced...



Monday, November 21, 2011

Bila tak jumpa CARI,bila jumpa LARI!





All I can say it was ENCHANTING to meet YOU!
 Thank you,because even your shadow make me thrill!
So today hari first semester 3.
So far my lectures sume yg peramah2 lah.
I met my CSC which is maybe the tough subject for this semester.And my BEL whuch I guess maybe tak leh main2 ni.
Dahlah karangan nak kena tulis 700 hundreds is the minimum.(tsk tsk tsk)
So seharusnya aku mmg mengharap utk berjumpa dgn dia.
Takpe,jumpa pun tak pe.A glimpse pun takpe.
Then that morning,PETANDA!
SEBENARNYA,pepagi bute aku telah salah kelas.
Masa tulah aku terjumpa yg ada kaitan dgn dia.hihihi.Tapi opcoz dia takdelahkan.pada hal neves gak
kalo kang tetiba muncul.uishhh.
Bila tak jumpa cari,bila jumpa lari!
So maka bila harapan2 aku seems so HOPELESS.Ake redha jelah.
Nak buat mcm mana, "LONDON" BKN KECIK.
Ouh btw aku yg terover dose tido ni tadi dalam kelas masih didorong rasa mengantuk yg teramat.
Tersengguk2 mcm orang MABUK.hihihii.
So aku telah berniat suci dan murni,after kelas nak lepak kat PERPUSTAKAAN.
Sebab line internet kat bilik tu bengok tak boleh blah!
DAN maybe nak review past year question.
Rajin kan tetiba!
Sbb aku rasa subject this sem its quite hard.
Ouh btw aku rasa dgn rasminya aku dah jadik budak bisnes!bhahahhahah.
Should I cry or laugh?
Nasib lah aku mmg minat sikit dgn business,but its kinda sad as I was
about to fall in love with OM!(Cissss!)
kau fall in love with OM ke benda lain?
SO bla bla bla.
perpustakaan here i come!
I met someone yg will make the potential DIA kat situ jugak.tp mcm tak sure pulak kan.
Taknak high hope!
Tetibe bang!I was eye to eye.but for sure he wasnt notice.
tak pakai spekmatakan.But I wasnt sure but what that eh dia ke dia ke?
But rasa nya mcm dia.
I rather look at you far far away,rather than be close and acting awkward.
so yeah for sure I am envy with the people that  like hanging out with you naturally.
Or even like discussing or even gossiping with ya on the same table.
hahahhaha.
Hey are you looking through me?
(sigh)
bila sy nak camtu dgn awak ni?(tunggu bulan jatuh ke riba?)
(pffffft!)


Saturday, November 19, 2011

My confession.

Sepatutnya hari ini aku dah berada di LENDU.Kalau tak pun semalam.
Hahaha aku mmg rasa ada beberapa orang nak hempuk aku.Sebab kata balik hari SABTU.
Aku tak kemas apa pun lagi,tapi itu bukan alasan.Seperti yg diketahui UMum,
aku ni kan pesakit tegar GASTRIK.So pagi jumaat tu for breakfast aku boleh pulak
pergi makan soto dgn kuah hitam (kicap lada hitam,hee)aku mmg panggil benda alah tu
kuah hitam.So aku letak banyak2,sbb aku rasa benda tu sedap sangat.Kalo
takde aku mengamuk(mmg bab makanan aku cerewet)So aku pun makan lah,mmg PEDAS BERAPI.
At first aku ok je.Ouh lupa nak bitaw,malam sebelum tu aku tak boleh tido.
Seriously,macam sakit hati ok bila tak boleh tido.So lepas makan aku pon nak sambung tido balik.
Tapi pastu STARTLAH episod kesakitan.huwahuwa.
Aku berasa perut aku panas dan tekak loya2.
Perut aku macam senak.So aku ingat food poisoningkan.Maka malam itu
aku pun pergi doktor.Huwaaaa,GASTRIK!
Tapi kali ini aku siap kene injection.Sakit ok sakit!
Dan disebabkan aku asyik rasa nak muntah je,maka aku pon pergi cakap dgn mak aku
that aku nak pergi kat kereta.Masa ni lah pulak aku rasa nak pengsan.
Serious aku cakap,my eye sight were very bad.Dah nampak hitam2 kabur2.
Masa aku lintas jalan tu sbnrnya aku bukan nampak sangat pun.
Aku ingat aku dah buta!And btw,nasib tak pengsan.Mula2 aku nak pengsan dah,tapi 
malu weyh!dah ar ramai org kat klinik tu.So aku guna instinct sense jelah.
So sbb tulah aku tak balik LENDU.hahahhahah.
Sbb pagi tu walopon dah sehat aku msh terasa malas.
hahahhahah.
tapi dulu aku kena GASTRIK lagi teruk,doktor tu takde mention pun pasal
injection.Frust.frust.
So sorrylah ye kawan2 yg aku habaq nak balik sabtu tu.hahahah.

Wednesday, November 16, 2011

WORDLESS WEDNESDAY

Stranger

 
where are you?

     Nak jejak kasih kejap boleh?(bhahhahahhaha)Hmmm...Kalau tak silap akulah kan this happen 6 or 5 or maybe 4 yearss ago.I was very young kan?So masa tu aku rasa aku demook arr gak.So masa tu MERDEKA!Masa tu kan adalah a small concert held kat tanjung emas tu kan.Adalah few artis yg datang.Tak pernah2 nak buat kije gila ni,aku rasa ni hasil usaha desakkan akak aku tu.Maka sbb traffic yg teramat.Mommy drop us kat in a middle of mana entah,and we walk through the crowded cars and people to the DESTINATION.Masa tu bg aku,I was like wearing very the simple2 things kan.Tetibe bila sampai ke destinasi,hujan!Hujan kau tahu??Nasiblah aku ada PAYUNG!
     Tetiba tengah hujan2 tu kan.There are few guy.Ok aku mmg serius sangat ok dgn guy,tp aku tak tahu kenapa malam tu aku jadik tak ok!Tak nak layan!maybe sbb akak aku kot?kang aku layan2 dia pelangkung aku,MASAK!So disebabkan hujan agak lebat lah kot,ke renyai2 gitu.This few guy ask to menumpang under our payung?Masa tu aku and kakak if not mistaken masing2 ada payung sendiri eh atau the other way around?Almaklum cerita lama kan,mana aku nak ingat!
     Aku masa tu  tak ckp apa2 kot.Then tetiba if im not mistaken,akak aku bg the permission utk tumpang gak ah kat payung kite orang tukan.Masa tu muka aku mmg tak boleh blah!Macam huh??!!!!
What the heaven kan?kan??So ok whatever.Aku mmg tak tengok langsung muka depa!kalo tak silap aku tak tengok,tp curi2 maybe?hahahah...Lagipun masa tu gelap kan,bukan aku nampak.So aku dengar suara je.Yang kat payung akak aku tu macam happening.Dia mcm kire pak lawak lah.
    Then kan tetiba je out of the blue.If I am not mistaken.Ada satu dlm ramai2 ni boleh pulak tegur aku.Seperti yg aku ckp aku ni masa tu mcm mood tak nak layan.Kang kata aku ni gedik pulak?So maka itulah kesilapan aku!(hahahahha)Aku mcm tak nak lyn je.Dia tanya aku mcm2,aku jwb sepatah dua je.And then kawan dia tlg aku.Kwn dia ckp, "eh ko ni,dahlah.Buat budak ni takut pulak" (something like that lah kan dia ckp).Pastu beberapa detik kemudian dia org pun pergii.Maybe sbb basah kuyup?Sbb payung kami bknlah besau sangat kan?
     So maka saat ni lah aku NYESAL!Akak aku ckp,weyh mamat tu HENSEM!So aku rasa mcm huwaaa!!!!!Why?I mean taste akak aku boleh tahanlah kot.Bukan sng nak ckp org hensem.Aku ni hampir semua org aku ckp hensem.(hahahaha,lbh kurang r).Yang tak bestnya,muka dia pon aku tak tengok!So suara dia pun aku dh lupa.Maybe dia dh kahwin pun kan skrg?Umur dia pon aku tak tahu berapa.Tapi aku masih boleh ingat lagi sampai skrg??hahaha,nyesal weii tak pandang muke dia...
Kdg2 aku terfikir jugak,mcm mana kalau org2 yg aku jumpa selama ni,salah satu tu,dia????Tapi kalau dia tak recognise aku,aku apatah lg kan?So itulah cerita jejak kasih aku yg tak kesampaian.So stranger,where are you now?Haishhhh..

Thinking of YOU


Saya takut gila nak percaya kat orang,sebab2 macam mana kalau sengaja/tak sengaja
dia buat benda yg paling tak boleh blah!opcoz kita kena forgive kan rite?tapi the problem is...that 
the process of healing tu depends on how hard we fall.so jgb mrh ok kalau i said,sorry i dont trust people.(hahahha)
So to this someone,THIS my long long lost reconnected dearest.
I have been SUPER DUPER ANNOYING DAH.
But still dia ok je,relax je.(seriouly!)
Even when I scream kan?
TO SOMETIMES OVERLY CONCERN ABOUT ME.
kamsahanida.
I mean,I hope and wish there will be some angel come and safe you from me.
Coz I need to bertapa.
I mean,konpius?
I mean I dont even know.
Thank you for freak out,everytime I wanna cry.
And even when I said,hey mana ada!
Tahu2 je kan?
And even when I said takde apa2.
You could just have the sense yg something is not rite.wwuuuu terharu!
And for accepting me for who I am.And try to just guide and guide.
and maybe for not being exhausted ?
thank you ok.


Eh Saya kene Tag lah ?

Dengan segala kudrat yang ada(walopon agak penuh dgn KEMALASAN sbb sibuk menternak LEMAK!)
Demi utk tak mengecewakan my dear mate,Sis Uyul.
Sebenarnya I was very TERPERANJAT lah kena tag for doing this.
Because I was not sure,sape jelah yg akan follow and STALK my belog ni kan?
But Thanks ya for Tagging me.
RULES OF THE GAME  
  • YOU MUST POST THIS RULES
  • EACH PERSON MUST POST 11 THINGS ABOUT THEMSELVES IN THEIR JOURNAL
  • ANSWER THE QUESTION THE TAGGER SET YOU IN THE POST AND CREATE
11 QUESTIONS FOR THE PEOPLE YOU TAGGED TO ANSWER
  • YOU HAVE TO CHOOSE 11 PEOPLE TO TAG AND LINK THEM ON THE POST
  • GO TO THEIR PAGES AND TELL THEM YOU HAVE TAGGED HIM/HER
  • NO TAG BACK

11 THINGS THAT YOU SHOULD SERIOUSLY KNOW ABOUT ME!
(HAHAHAHHA!)


  1.  I love to do fairytale things or maybe unpredictable things.The more people said that its IMPOSSIBLE the more driven I will be.For me life is short so I do whatever I want.(Ayat suke memberontak,hehehhe)
  2. I hate RULES.I love to do things the other way around.Macam melawan arus.Tapi yang Funny nya I could be either sangat MEMBERONTAK atau follow RULES like crazy.Bila mood follow rules,I will follow everything even the tiny things.So kira aku tak moderate langsung.Takde tengah2.(maybe)
  3. I love to forgive people tapi tak mudah nak forget.Woaahhaaa,PENDENDAM.(ini aku tak tahulah)Its like once or twice nanti baru nak cool tetibe ingat so rasa mcm sakit hati.
  4. PANAS BARAN.Hahahahahhaha,few people knw about this.Tapi ada yg tak tahu,yg tak tahu I have been control lah kan.Kang org ckp gila pulak?Tapi seriously a lil things do make me ANGRY.SO plisss don't ANNOYED ME!
  5. I love kids,baby.Walopon there is some kids yang mmg kuang ajaq betul!Tapi nak buat mcm mana kan,budak kecik msh suci,takde masalah,otak free,so biarlah.
  6. Orang kata aku SOMBONG,tapi PELIKSSS BIN AJAIB sebab aku tegur depa dulu,tapi aku sombong lah kan?
  7. Ada org  kata aku ni PENDIAM!Bhahahahha,i mean muka tak nak bercakap.Maybe.Tapi aku suka bercakap bila mood aku tersangatlah baik.Tapi bila aku start non-stop bercakap org suh diam.So bila aku diam,sebok sangat nk aku bercakap!
  8. Aku used to suka kawan ramai2.Tapi nowadays bagi aku cukuplah ada kawan2 yg betul2 kawan.Aku taknak kawan makan kawan ok.Serious aku tak suka.Aku benci lagi menyampah.Aku tahu tak sume manusia tu baik,tapi aku harap sume orang baik2.(Naaif!)
  9. Ok dulu aku sangat boyish tapi tetiba aku jadik feminin (ok muntah darah skrg sume!)
  10. I am hopelessly Romantic (ok pengakuan berani mati!)
  11. I am not perfect,I hope everybody FORGIVE me.Even if I redo my mistakes still sorry ok?
 SOALAN CIK UYUL KPD SAYA =)
7 PERKARA PALING BAHAGIA.APA EK?
TO BE BORN IN THIS WORLD
 TO BE LOVED BY PEOPLE WHO LOVES ME
TO HAVE AND GAIN WHAT I HAVE NOW
TO HAVE A GREAT FAMILY
TO HAVE A GREAT BESTFRIENDS
LEPAS LESEN KERETA?HAHAH,AFTER SO MUCH STRUGGLING
TO BE FORGIVEN
7 PERKARA ANNOYING YANG KORANG TERANG2 TAK SUKA.SILA NYATAKAN:
I HATE BETRAYAL.SO WATCH OUT!
TALAM DUA MUKA!
OVER PEMALAS!( eleh kau bukan?hikhik)
MEMPERGUNAKAN ORANG!
PENAKUT!
PANAS BARAN!(aku takpe,hihihi)
CAKAP TAK SERUPA BIKIN?
7 AKTIVITI YANG KORANG BUAT MASA LAPANG:
TIDO!(SERIUS AKU SUKA TIDO)
APA LAGI SURFING INTERNET LAH!
LAYAN LAGU2 HOT KAT U-TUBE!
MEN-KOREAKAN DIRI!(DGN DO RESEARCH ABOUT KOREAN THINGS!)
BACA BUKU OR READ THINGS!
JALAN2 BILA ADA MOOD!
SHOPPING,YEAH AKU MMG SUKA SHOPPING!
SIAPA IDOLA DI SEBALIK KEJAYAAN KORANG.
MYSELF!(HAHAHHA)EVERYONE THAT INSPIRE ME LAH.
   KEHIDUPAN KORANG 2-3 MINGGU NI?HAPPY KE ATAU SEBALIKNYA?
BIASA2 JE,NO ONE IS HAPPY 24/7 HOURS AND NO ONE IS DESPAIR 24/7 HOURS.
APA PLAN ARI  NI?WANI NAK IKUT BOLEH?
NAK KEMAS RUMAH!(HAHAHAH)IKUT LAH!
BERANGAN HOBI KORANG KAN?
HAHAH,YESSS.A DREAMER CAN ACHIEVE MORE YOU KNOW.BECAUSE IF YOU DONT DREAM YOU ARE JUST ARE NOT INTERESTING!   
MATEMATIK SUBJEK PALING TAK GEMAR.BETUL KE?
HAHAHHA.DULU MMG KURENG.BUT I GUESS MATH AWESOME DAN THRILL MAKE THE ADRENALINE RUSH AS WE WOULD SERIOUSLY PERAH OTAK FOR MATH.SO MATH IS AWESOME FOR ME!
PANDANGAN KORANG TENANG BUDAYA BUDAK UNIVERSITI SEKARANG?
BANYAK BERFOYA DARI MENELAAH?THEN DAPAT RESULT,SEDIH!SOME THINGS WE COULD BERFOYA,BUT SOMETIMES TOO MUCH WILL CAUSE A PAIN,YOU KNOW?
IBU BEKERJA,AYAH DUDUK RUMAH.MR.MAMA,GIVE UR OPINION?
FOR ME TAK ADA MASALAH PUN.TERPULANGLAH KALAU DUA2 BERSETUJU.TAPI AYAH JGN GOYANG KAKI JE.DUDUK RUMAH BUAT KIJE OK?KALU TAK BUAT APA2 JUST GET A DIVORCE PAPER AND DIVORCE.(HAHAH,KEJAM!)
 PERANCANGAN 5 TAHUN AKAN DATANG.APA YE?
GET MARRY WITH WHOEVER THAT MEANT TO BE WITH ME,HAVE KIDS.WANNA BE ABLE TO PLAY MUSIC INSTRUMENT AND PLUS I WANNA  STUDY OTHER LANGUAGES.AND IF I COULD JUST FURTHER MY STUDY WHILE WORKING AND HOPEFULLY MAYBE CAN I JUST NOT BE AROUND MALAYSIA?
OK SAYA NAK TAG SAPE YE?
http://syamimihaziqah.blogspot.com/
http://www.blogger.com/home
http://heskafuzzy.blogspot.com/
SY TERLALU MALAS NAK TAG BANYAK2.
AND HARAP2 ORG YG DI TAG TAHU2 SENDIRI ANDA DI TAG?
(LAZY BUMMY!)
SOALAN SAYA:  
DO YOU LOVE UR PARENTS MORE OF BOYFIE?(BE HONEST!)
APA PENDAPAT KORANG KALAU LELAKI PANDAI MASAK?SUKE?
KORANG NI HOPELESSLY ROMATIK OR MMG TAK LANGSUNG?
MEMILIH TAK DALAM BERKAWAN?
APA CITA-CITA KORANG SEBENARNYA?
HAHAHHA,FANATIK KOREA?
MACAM MANA KORANG BOLEH TERJEBAK DLM DUNIA BLOGGING?
APA KORANG BUAT KALAU TENGAH TACING2(SEDIH)?
KORANG RASA SKRG NI EDUCATION PENTING KE SBB RAMAI GRADUAN GRADUATE TP TAK DPT KERJA PUN?
MUKA TU PENTING AS ONE OF UR HUBBY CHARACTERISTIC?
KORANG SUKA GUNUNG,PANTAI ATAU SAWAH?
OK,DONE!
I AM IN LOVE WITH YOU

 

 

Wednesday, November 9, 2011

Like a Love Song


It's been said and done
Every beautiful thought's been already sung
And I guess right now here's another one
So your melody will play on and on, with the best of 'em
You are beautiful, like a dream come alive, incredible
A centerfold miracle, lyrical
You've saved my life again
And I want you to know baby

[Chorus]
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby

And I keep hitting re-peat-peat-peat-peat-peat-peat

I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby

And I keep hitting re-peat-peat-peat-peat-peat-peat

[Verse 2]
Constantly, boy you played through my mind like a symphony
There's no way to describe what you do to me
You just do to me, what you do
And it feels like I've been rescued
I've been set free
I am hypnotized by your destiny
You are magical, lyrical, beautiful
You are... And I want you to know baby

[Chorus]
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby

And I keep hitting re-peat-peat-peat-peat-peat-peat

I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby

And I keep hitting re-peat-peat-peat-peat-peat-peat

[Bridge]
No one compares
You stand alone, to every record I own
Music to my heart that's what you are
A song that goes on and on

[Chorus]
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby

And I keep hitting re-peat-peat-peat-peat-peat-peat

I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby

I love you...like a love song... 



Monday, November 7, 2011

SELFISH

FRIENDS.
BE HONEST TO ME.
STOP STAB ON ME.
BE TRUE TO ME.
I AM NOT A BARBIE DOLL.
LOVE ME,AND PROOF IT.
COZ I LOVE EACH ONE OF YOU ENUFF.
BUT I NEED TIME AND FADE AWAY NOW.
I RATHER BE ALONE NOW.
CAN I BE SELFISH LIKE.
WHAT ABOUT ME?
I WOULD ACROSS THE SEA,FOR YOU GUYS.
WASTE YOUR MONEY TO CALL OR TEXT ME AT LEAST.
SOMETIMES ITS TEARS ME.
IM SEARCHING MY REAL FRIENDS.
PEOPLE.
STOP BEING AROUND ME AND JUDGE ME.
YOU LOOKS UGLY ENUFF TO JUDGE ANYONE ELSE.
YOUR SMIRK AND SARCASTIC LAUGH.
I DONT NEED THAT.
I DONT NEED THE FAKERS.
AND CONFESSION.
I HATE GROUPING.
I REALLY HOPE AND WISH THAT GROUPING IS JUST
DONT EXIST.
I DONT LIKE COOPERATE WITH THE PEOPLE THAT
SOMETIMES BENDA SENANG TAPI LAMBATKAN.
ATAU YANG TOLONGLAH WEYH APA HAL KO MALAS SANGAT NAK BUAT?
MARKAH TU DAH LAH SAMA RATA UTK SEMUA.
TAPI KAU TAK ADA EFFORT YG BERSUNGGUH PN?
KALO APA YG AKU CKP NI SALAH SORRY LAH WEYH.
AKU NI KIRA BAIK LAH LAGI KAN TAK CAKAP PUN KAT LEC APA2.
EH JAP PERNAH KE?
BILA AKU DH MENYINGA,
TAHU TAKUT.
BUT KALO AKU TAK BUAT MCM TU TAK JALAN OK!
SO FIKIRLAH OK.
SATU LAGIKAN,AKU BENGANG DGN ORG YG MENIRU.
MENIRU PON AGAK2 AR.
NAK2 BILA DAH KENA SOUND TAPI TAK JALAN.
PEH MACAM HARAM JE.
AKU SERIUS CAKAP SUBJECT YG AKU BANGANG IS TYPING.
AKU MMG NK DROP WEYH COURSE NI MMG SBB TYPING.
TP AKU CUBA BAGAI NAK MATI.
DULU AKU SPEED TEST 2 JE KOT LEPAS?
WALAU KDG2 SESUKA HATI AKU B.SPACE GAK KAN MASA DH TAMAT.
TAPI TAKLAH MCM FEW PIHAK OK.
SANGAT TERLAMPAU MELAMPAU.
GERAM GILA WEYH!
KDG2 MUKA NAMPAK BAIK TAPI.
PERANGAI BELUM TENTU.
LAGI SATU AKU MMG MALAS GILA LAH WEYH BILA GROUPING.
LAST SEM,DARN IT.
MASA AKU KENA GROUPING DGN BUDAK2 COURSE LAIN TU.
JUJUR CAKAP,AKU BENGANG!
TAPI AKU TAK KISAH.BUKAN MATI!
AT LEAST AKU INDEPENDENT.
(AYAT SEDAPKAN HATI)
I RARELY SMILE OR TALK.
BECAUSE FOR ME DALAM KELAS TU PON.
ACTUALLY DENGAR,ATAU SOMETIMES TIDO.
KEDATANGAN JE YANG PENTING.
KADANG2 I DONT EVEN REMEMBER APA EH BELAJAR TADI?
SO I DID REVISION.
AKU RASA TAK ADA LIFE LANGSUNG.
YANG PALING MMG FOR REAL AKU RASA SENTAP.
AKU TAK SUKA BETUL BILA DAPAT PAPER ORG TANYA2.
KALO MARKAH KAU TINGGI.
MULUT LONGKANG TU CAKAP KITA MENIRU.
ATAU MAYBE KAU CAKAP KITA BERLAGAK
KALO MARKAH KAU RENDAH.
KAU MENGATA JUGAK.
EH KADANG2 AKU MMG MALAS BETUL NAK RESPON.
AKU HARAP SEM DEPAN TAK ADA HAL LG.
KALO ADA PON,AKU NAK JADI COLD-HEART BOLEH TAK?
AKU NEED TO AIM FOR 4 FLATS WEYH.
LIMITS IS BEYOND THE SKY.
THANKS TO THE PEOPLE YANG MMG WARM HEART NAK TOLONG.
LEND THEIR EARS FOR ME.
WORRIED ABOUT ME.
BAGILAH AKU MASA OK.
MASA UTK FIX WHATS WRONG WHATS RIGHT.
JGN EVEN TANYA APA HAL?
AKU PUN MCM TAK FAHAM.
AND YG TAK PUAS HATI AKU SUKA KOREA.
BOLEH BLAH!
SUDAH MASANYA AKU JADI AKU.
FIKIR PASAL AKU.
ORANG LAIN TAK PENTING.
(MULUT CKP TAK PENTING,HATI TUHAN JELAH YG TAHU!)
STALKER.
AKU HARAP STALKER AKU NI BAIK2 JE.
AKU TAK SUKA NAK BERMUSUHAN.
TAPI MANALAH TAHU KAN ADA ORG BENCI?
YELAH KDG2 BUKAN SALAH KITA PUN.
KALO ORG DH NAK BENCI NAK BUAT APA KAN?

ORANG CAKAP SELFISH TU TERUK.
TAPI KADANG2 AKU RASA AKU SUKA WEYH CAMTU.
KADANG2 BOSAN WEYH ASYIK KITA JAGA HATI ORANG.
(JAP2 AKU JAGA HATI ORG KAN?)
SORRYLAH KALO RASA AKU SELFISH.
AKU JUST TAK NAK CKP BANYAK.



Saturday, October 22, 2011

Smile.

I am someone who actually cannot control her emotion(its like kesian kan?)sob2.
When I am pissed-off I will really do anything that people would like think twice,(budak ni ndh kene rasuk ke?)
When I don't like things or something is not right.I will be so freaking silent.
Sometimes I don't eat like forever.
And I just like to stay inside my bedroom and sleep the whole day.
I tot I was like the loudest person eva!
But then my friend said:I am like muka tak nak bercakap je(hihih)
I jugak diklasifikasikan sebagai org yg kurang SENYUM!
hot-tempered!
I rarely smile nowadays.
When I see someone else smiling,I felt envy.
I wanna smile too.
But I wanted to smile sincerely.I mean nowdays things are like tunggang-terbalik.





Wednesday, October 19, 2011

Sayang Appa /abah.

APA YANG ANDA TAK TAHU TENTANG SEORANG AYAH

sayang abah!huhu

Mungkin ibu lbh kerap menelefon utk menanyakan keadaan kita setiap hari..Tp tahukah kita, sebenar nya ayah lah yg mengingatkan ibu utk menelefon kita?

Semasa kecil, ibu lah yg lebih sering mendukung kita..Tp tahukah kita bhw sebaik saja ayah pulang bekerja dgn wajah yg letih ayahlah slalu menanyakan apa yg kita lakukan seharian ?

Saat kita sakit@demam, ayah sering membentak "sudah diberitahu! jgn minum ais!".Tp tahukah kamu bahwa ayah sangat risau.??

Ketika kita remaja, kita meminta izin untk keluar malam. Ayah dgn tegas berkata "tidak boleh!"..Sedarkah kita bhw ayah hanya ingin menjaga kita? Krn bagi ayah, kita adlh sesuatu yg sangat berharga.

Saat kita sudah d percayai, ayah pun melonggarkan peraturannya. Maka kita telah melangar kpercayaan nya...Maka ayah lah yg setia menunggu kita di ruang tamu dgn rasa sangat risau..

Setelah kita dewasa,ayah telah mghantar kita ke sekolah@kolej untuk belajar..

Di saat kita memerlukan ini-itu, utk keperluan kuliah kita, ayah hanya mengerutkan dahi.tanpa menolak, beliau memenuhinya..Saat kamu berjaya..Ayah adlh org pertama yg berdiri dan bertepuk tangan untukmu..Ayah akan tersenyum dngan bangga..

Sampai ketika jodoh kita telah datang dan meminta izin untuk mengambil kita dari ayah..Ayah sangat berhati-hati mengizinkan nya..Dan akhirnya..Saat ayah melihat kita duduk di atas plamin bersama pasangan nya..ayahpun tersenyum bahagia..

Apa kita tahu,bhw ayah sempat pergi ke belakang dan menangis?

Ayah menangis krn ayah sangat bahagia..Dan diapun berdoa "Ya Tuhan, tugasku telah selesai dgn baik..Bahagiakan lah putra putri kecilku yg manis bersama pasangannya"..

Setelah itu ayah hanya akan menunggu kedatangan kita brsma cucu-cucunya yg sesekali dtg utk menjenguk..Dengan rambut yg memutih dan badan yg tak lagi kuat untuk menjaga kita..

(sebarkan jika kita sayang kepada ayah kita)


* mungkin ramai yang tidak kisah akan kasih sayang seorang ayah ataupun redhanya... saat kita exam, adakah kita akan meminta ayah mendoakan kita. kebanyakannya akan meminta doa seorang ibu.

* sedalam dalam hati ayah, ada perasaan mahu melakukan yang terbaik untuk ahli keluarganya.

* answer me, siapa lelaki terbaik yang pernah hidup dalam hidup kalian? yang sanggup berkorban duit, sanggup melukakan dirinya untuk kalian...♥


Credit to I dun Know who.
Its not mine,just nak share.

Tuesday, October 18, 2011

Berhijab.

AMARAN!
Entri kali ini mungkin bakal membuatkan anda bakal tersentap atau tacing terlebih.So sila jgn baca
jika anda mempunyai hati yg kecik,atau heart attack(maybe!).
Dan entri ini jugak nak mengingatkan diri sendiri yg masih khilaf dan juga all the lovey out out there.
gambar hiasan je kies,btw cantiknyew =)

Alhamdullilah if anda2 semua ini sudah finally decide to bertudung like FINALLY kan.
Tapi kalau dah bertudung tu sila2 lah jaga adab anda ye.Like if you nak keluar dgn BF pun tak payahlah
berkepit sakan kan,ouh for ur information lah kan.Sebenarnya BF tu belum tentu weyh jadik SUAMI kita taw! So tak payah dibangga sangat bila ada BF,duk tayang sana tayang sini. (hehe,aku belajar dari pengalaman weyh!)Nanti putus frust menonggeng (sebab benda ni aku dh banyak tengok!).Sedih ouh.
TACING FOR A MOMENT
.
.
.
.
 . 

Ok Move on.Satu lagi tak payahlah nak KETAT sangat kan PAKAIAN anda tu.Pakai baju adik ke?
Macam naked pun ada,its like no no no lah!Dan tak surelah yang pakai tudung ala2 datin tu kan.Kalau tak nak pakai tak payah pakai lah kan,tudung tu pun mcm dh nak tercabut jek tengok.And plus
yang pakai tudung jarang2 tu,what the heck lah kan?Yg pakai tudung nampak rambut (transparent bagai!)
Stop kan ini KEGILAAN.(nasihatkan diri sendiri jugak!)
Dan dan yg nak berfashion tu bg aku tak salah kalau ikut ketetapan dan tutup apa yg patut kan?
Kalau pakai tudung tapi nampak leher,tak payahlah weyh!
Terpulanglah kalau ada yg mmg dah tersentap kan skrg.
Tapi bila2 aku fikir balik.If you ISLAM,you like seriously tahu kan hukum pakai tudung tu
WAJIB.Tak sedia ke.Atau apa ke.Ingat sikit ini hukum ALLAH ok.
Its funny bila kita takut sangat nak langgar undang2 yg dibuat manusia.
Tapi bila hukum Allah kita langgar mcm tu je.
.
.
.
.
.
So fikir2kan lah ye.Its like I dont really care lah nak ckp apa pun.
Tapi this have been lingering inside my mind quite a while.
Take this positively,its for our own good jugak.
jangan takut nak pakai tudung takut BALAK tu lari.
Sebab awak tu cantik just the way you are.
Kalau dia tak nak,ada ramai lagi org yg nak awak.
Ingat,Allah tu maha Adil dan Penyayang.
Dia lg mengetahui apa yg kita tak tahu.
If its meant to be its meant to be ok sayang2?

MARI kita berhijab dgn cara yg lebih betul skrg,nak nak?
dan dan dan ketahuilah kaki kita tu aurat,so pakailah stokin.
(stokin aku selalu hilang!)

 Dan ketahuilah,Allah mengampunkan setiap dosa.
Dan tidak terlambat utk kita berubah.
sejahat mana pun manusia.
Taubatlah sebelum anda disembahyangkan.
 


Roller-coaster

I used to think like,lets just give up.Its not worth it even a tears or maybe a penny.
And I feel like everything is going no where.And its like ur niat is being toast around.
or maybe manipulated.But then,maybe life is like this.(or maybe niat ko sedikit terpesong lah syg!)
At least this is not the worst.Because somehow,after everything its don't affect me that much.
and because of few people which is like seriously SAYANG me.
Alhamdullilah,I guess I am somehow lucky.
wuut wuut wuut.
 I used be like:
Omo wats my fault?
(banyak banyak)
Huhuhuhu.I really dislike hurting people feelings,its like tutt!But sometimes somehow
because of the short temper which have been my nature (eh kau slhkan sifat semula jadik,alasan!)
so I often like hurt people feeling lah kan.And plus back there,I was not a very like
the tolerate one kot.I mean mcm ditaktor sikit kan.Terperajat seyh when my friend said I ni muka krg bercakap!Krg senyum.Ye ke?(Like what happen to me lah kan??)
and plus I think I nak let down of my Ego sikit lah dan mengaku.(heheheh)
I love to do things without Think first,I love to follow my heart.
so mcm unpredictable dan dare to be dare lah kan.And dah lah stubborn pulak tuh.
 so maybe sbb tu mcm sometimes the result doesn't turn out very well lah kan.
(takpelah sabar ye sayang!)
and I don't know how to actually show my affection towards the one yg I syg ni kan.
sebabnya I am like brutal kan,dulu mama ingat dapat anak laki sekali hah keluar ini gugurl.
Now je dah kurang sikit.But seriously I love my family like no doubt lah kan.
and my dearest friends ever after lah kan.But I guess they found its weird when I show my affection?
Its like this:
Ko sehat tak today?

I mean come on life is short,and where lah I got time nak show lagi kan if not now.
I rarely said like,hey peeps I love you guys so much you know!
I mean its like NO KIDDING lah kan when I said I ni tantrums.
Thats why like bila org nak dekat fikir dua tiga kali dulu. 
BUT BUT BUT KAN..

When I have a huge crush on someone kan kan?I would seriously jadik lain.
Biasalah tu kan.Rasanya kita sume sama je but I am more out spoken kan.
I like to do like, "Hey i like you" then lari.
(contohnya!)
Because at least I told you kan.Effort taw.
But I already insyaallah found the love of my life.
The problem with me kan.I am sometimes too honest.
I mean like I have to take times to forget about my someone,I could called him Romeo kot.
Because its like heaven lah kan to just hoping us to be together ever.
But above all this,I syg dia ini bangat weyh.
But then,hello I am really grateful.
Because I have you.
Do you know you complete me?I mean you do take the risk to be this girl.
Thank you.
aja aja hwaiting.
4 or 3 years lagi kan kan?
if not 2 years ok jugak !
hee hee hee

and now If somehow I get hurt,I can stand on my feet really steadily.
Because nothings gonna bring me down.
I know its like what the heaven lah she is talking about kan?

its just a piece of my thought.
after the roller-coaster feel stronger than ever.
 
Designed by ♥ WWW.MYRAVEA.COM ♥